

## Term 1 Week 9 2023 General Meeting – Agenda Monday 25 March 2024, 7pm, Subiaco Library

1.	Meeting Open	7:00-7:05	Fiona Plant	
	<ul> <li>Welcome, Apologies, Confirm quorum, Conflict of interest.</li> </ul>	(5 mins)		
2.	<ul> <li>Confirmation of Meeting Minutes</li> <li>Confirm previous meeting minutes (Term 1, Wk 5)</li> <li>Motion: <ul> <li>That the minutes of the Annual General Meeting on 5 March 2024 be taken as read and confirmed as a true and accurate record.</li> </ul> </li> <li>Presidents Update: <ul> <li>Funding round</li> </ul> </li> </ul>	7:05-7:10 (5 mins)	Tamara Brestovac Fiona Plant	Minutes of Meeting President's Report
3.	Principal's report	7:10-7:20 (10 mins)	Melinda Harris	
4.	<ul> <li>Treasurers Report <ul> <li>Update</li> </ul> </li> <li>Motion: <ul> <li>That the Treasurers report was received, reviewed, and approved.</li> </ul> </li> </ul>	7:20-7:30 (10 mins)	Jackie Trimby	Treasurer's Report
5.	<ul> <li>Events <ul> <li>Update</li> <li>Father's Day Breakfast – volunteers to Run</li> </ul> </li> <li>Motion: <ul> <li>That the Parents Night is deferred from Term 2 to Term 3, with recommended date to be confirmed.</li> </ul> </li> </ul>	7:30 -7:40 (10 mins)	Veronica Wilshaw	Events Report
6.	CLP - Update	7:40 -7:45 (5 mins)	Catie Parsons	CLP Report
7.	<ul> <li>Pool</li> <li>Update</li> <li>City of Subiaco – Partnership Agreement discussions &amp; additional items for consideration</li> </ul>	7:45 -8:00 (5 mins)	Peter Schwarzbach Andrew Devitt Lindsay Dodd	Pool Report
8.	Playgrounds - Update	8:00 -8:05 (5 mins)	Tamara Brestovac	
9.	Any Other Business	8:05 -8:10 (5 mins)	Fiona Plant	

Next Meeting: Term 2, Week 4, Monday 06 May 2024, 7pm, School Library